PHOTO-2020-04-19-14-41-25 2.jpg

Mysore Yoga 

De primary series op je eigen tempo, met persoonlijke begeleiding

Een traditionele Ashtanga yoga ‘les’ waarbij je zelfstandig, maar in een groep, de series beoefent. Je vaart op je eigen ademhaling en tempo, terwijl ik er ben om waar nodig fysieke en verbale adjustments te geven. Iedereen is welkom, van absolute beginner tot ervaren Ashtangi die al langer  de Ashtanga  Mysore style  beoefent.

Voorwaarde is wel dat je minimaal om de dag oefent, of dat nu thuis is of in de studio. Zo bouw je deze dynamische serie veilig en verantwoord verder op tot een 6-daagse practice die je leven zal veranderen.

Flexibele aanvangstijden

Bij Mysore Yoga kun je flexibel starten, mits je voor het einde van de lestijd klaar bent met je practice. Als beginner is je practice een half uurtje, maar bouw je dat gaandeweg uit naar 90 minuten.

Early morning practice (zoals de traditie)

MA t/m VRIJ 06:00 - 09:00 AM Mysore met Tara 

Open practice om de Ashtanga series te leren en uit te breiden. Tussen 6 en 8 uur vrije inloop. Ken je de serie nog niet, geen probleem. Tara instrueert je individueel. Of overweeg te starten met de 21 day PowerYOGA challenge. 

Wekelijkse verbaal begeleide groepsles 

ZA 06:30-8:00 AM Ashtanga Full of Half Primary Led

De les start om 6:30 am en we starten allemaal tegelijkertijd. De docent instrueert de les verbaal. Je oefent tot waar jij bent in de serie of tot waar je docent je vraagt te stoppen. 

Geen les op Moondays (volle en nieuwe maan)

 

 

Ben je absolute beginner?

Kun je de Ashtanga serie nog niet zelfstandig beoefenen, overleg dan met Tara.

Heb je al een regelmatige self-practice opgebouwd?

Dan kun je direct in de Mysore ochtenden instromen. Er zijn diverse mogelijkheden